Перелякані рашисти далі намагаються викрутити проти України заяву заступника начальника ГУР Вадима Скибіцького про консультацію з Вашингтоном щодо цілей "HIMARS".

Конашенков розповів, що Україна офіційно визнала вплив США на хід війни з російською федерацією, та звинуватив адміністрацію Байдена у всіх гріхах.

російський пропагандист. Фото: скриншот з відео
російський пропагандист. Фото: скриншот з відео

У заяві, канашенков посилається на слова представника ГУР Вадима Скибіцького, який заявив, що Україна узгоджує цілі для HIMARS, перед тим, як їх здійснити.

Таким чином, путінський прихвостень розповів про всі удари по цивільній інфраструктурі Донеччини та Оленівці, за якими можна вирахувати, куди стріляли загарбники по своїх так званих "братах по розуму" з так званої "днр".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зрозуміло, що на Заході, та точно в Україні знають ціну брехливим заявам путінського кодла. Вони спрямовані на мешканців власної зомбокраїни, та тих, хто сидить на голці путінської пропаганди за кордоном.

Тим часом стало відомо, що бійці полу Азов направили клопотання у міжнародні структури, щоб притягнути до відповідальності тих, хто стоїть за вбивством полонених. Родичі ж виражають незадоволення роботою Червоного хреста та ООН, якби вони хоча б намагалися допомогти полоненим, а так доля військових невідома, і російські окупанти продовжують влаштовувати провокації.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ можуть розпочати контрнаступ не лише на Херсонському напрямку.

Як повідомляв "Знай.ua" родичам бійців полку "Азов" набридла бездіяльність "Червоного Хреста" та ООН, займуться питанням відставки.

Також "Знай.ua" інформував, що монастир РПЦ виставив "цінник" за ліквідованих окупантів