Росіяни мруть як мухи на українській землі, але їм бракує розуму не сунути свого носа за "поребрик". То ж повертаються вони додому хто у мішках, хто у маленьких коробочках.

І тут заробити на мертвих земляках вирішили російські попи. Вони навіть встановили конкретні тарифи за заупокійні служби. Окремо вони можуть "помолитися" за тих, хто у полоні.

Доказ цього нещодавно з'явився у мережі. Один з російських монастирів виставив цінник на свої послуги, що стосуються ліквідованих в Україні окупантів.

Скріншот з соцмереж
Скріншот з соцмереж

"У нашому монастирі замовна служба з особливим прошенням про військовослужбовців: 40 днів - 500 рублів, пів року - 1500 рублів. Якщо у полоні - уточніть, будь ласка.", - йдеться в оголошенні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто зауважити, що заробити їм таким чином вдасться чимало, адже ЗСУ працюють відмінно. Згідно з даними Генштабу станом на 1 серпня загальні бойові втрати противника з 24.02 по 01.08 орієнтовно склали: особового складу - близько 41030 (+200) осіб ліквідовано.

"В РПЦ пора засновувати молебень про відпущення гріхів воєн-оркам посмертно і молебень про отримання нової Лади з наступним її посвяченням", - реагують у мережі.

Нагадаємо, підполковник пригадав, як танкісти прорвалися до своїх із Маріуполя: шокуючі деталі виходу українських захисників з оточення

Як повідомляв "Знай.ua", психологиня Марія поділилася словами доньки, які та сказала, проводжаючи маму на війну: "Коли почали бомбити..."

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"