Пілотам російських компаній порекомендували рідше використовувати гальмо при посадці та рулюванні, щоб зменшити знос деталей. Санкції, які впровадили в рф позбавили зомбомешканців рф безпечних польотів.

У росЗМІ повідомляють, що "Аерофлот" довів до своїх співробітників рознарядку, що сідати можна без гальм і порадив активніше використовувати реверс замість автоматичного гальмування.

літаки рф тепер літатимуть без гальм. Фото: скриншот Youtube
літаки рф тепер літатимуть без гальм. Фото: скриншот Youtube

Така сама рекомендація для пілотів S7. І вона ж для співробітників "Уральських авіаліній" із застереженням, що таку посадку можна здійснювати лише на довгих злітно-посадкових смугах.

Реверс включається після посадки, створюючи зворотну тягу, що веде до зменшення пробігу та гальмування літака. Проте не на всіх літаках можна вмикати реверс та не при будь-якій швидкості. КВарто також сказати, що реверс має чималу вагу, а також, перенаправлений реактивний струмінь при попаданні на злітну смугу і навколишній грунт здатний піднімати в повітря пил і сміття, яке може потрапити в двигун і пошкодити лопатки компресора.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

літаки рф тепер літатимуть без гальм. Фото: скриншот Youtube
літаки рф тепер літатимуть без гальм. Фото: скриншот Youtube

Відповідь на запитання, чому вийшла така "рознарядка" проста, адже з кровожерливою росією чимбільше компаній не можуть працювати через впроваджені санкції, і запчастин для авіапарку немає. Путін позбавив росіян безпечних польотів.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни бояться контратак ЗСУ та марно накопичують сили біля Херсону — немає ні людей, ні танків.

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни хочуть рятувати себе від ЗСУ рунами, нове марення замість "хлопків"

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти вірять у ЗСУ і вчать нові "кричалки": "Особисто буду кричати путін - х*йло".