Ватники так вірять у ЗСУ, що почали вчити кричалки, які раніше тільки подумки мугикали. Один з таких відкрито заявив про свої наміри.

Попри те, що у бункерного маразматика перевага у кількості озброєння та живій силі, українські захисники сміливо та відважно дають відсіч ворогу, наближаючи перемогу України над російськими окупантами. У мережі вже почали відверто заявляти, що почнуть викрикувати нові лозунги, у разі, якщо (коли) ЗСУ відіб'ють Херсон, а це станеться вже найближчим часом.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Про це вже говорив один з українських генералів, коли розповідав про кримських колаборантів та зрадників, які у разі появи на горизонті українських військових, дістануть жовто-блакитні прапори, та будуть ходити на проукраїнські мітинги.

"Кричалки". Фото: скриншот Youtube
"Кричалки". Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У коментарях українці радять окупантам радше не вчити кричалки, а тікати і якомога далі, бо після звірств, які влаштували росіяни на українських землях, про толерантне ставлення до росіян мова не йтиме.

Відомо, що росіяни стягнули до Херсону всі війська та зброю, послабивши інші напрямки, в результаті чого декілька населених пунктів на Харківщині знову під українським прапором.

Російські командувачі стягнули на правий берег Херсона близько 30 000 особового складу та близько 1000 одиниць техніки, щоб відбити наш наступ. Тому є ймовірність, що вони відкриють новий фронт з боку Білорусі, щоб відтягнути наші сили.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти колонами тікають з Запорізької області, ЗСУ "підсмажили" добряче.

Як повідомляв "Знай.ua" путін програв битву з комарами і відлупцював себе по вуху: права рука підвела.

Також "Знай.ua" інформував, що рашисти знову тягнуть свій непотріб до наших кордонів: підтвердження.