Поки українські захисники рівняють із землею окупантів росії, які нахабно вторглися на територію нашої суверенної держави, на землях путина почалася нова "хвороба".

Спочатку відомі блогерки різали сумки відомих брендів на камеру на знак протесту проти "утисків росіян", а тепер прихильники володимира путіна вирішили звернутися до рунів. Про це свідчить відео, опубліковане на каналі блогера Олексія Дурнєва.

На кадрах представник групи підтримки неадекватності намагається донести своїм слухачам якусь розумну думку, яка була швидша за нього.

Кадр із відео
Кадр із відео

"Вітаю вас, нащадки богів. Шановні, малюйте руни на своєму тілі - це ваш захист. У той день, коли ви їх перестаєте малювати, вас одразу матриця починає довбати. Запам'ятайте це. Всім добра" , - вимовляє чоловік із занепокоєним виглядом.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Незрозуміло, яка матриця починає довбати цього добряка. Можливо, на росії тепер "хлопки" так називають і він намагається уберегти всіх від тих обстрілів, які були у Білгороді.

Українці від душі посміялися над таким знущанням з вух слухачів:

"Щелепи намалюй собі", "Що ці недоумки п'ють?", "Оркські руни - це типу шматок л*йна, пралка і холодильник?", "Ну, тільки й залишилося, що руни малювати", "Нащадок богів? Єгипетський бог свинособак? , "Матриця починає довбати... Нео насипає, Морфеус натягує", "Правильно каже, малюйте руни - буде простіше вицілювати", "Не переживай дядько, ЗСУ малюють їм руни щохвилини"...

Нагадаємо, що росія кидає проти ЗСУ батальйон "Тигр": ледь човгають ногами і тримають зброю.

Раніше ми повідомляли, що в Якутії горять 110 гектарів лісу , поки корінні мешканці отримують "гарячий прийом" в Україні.