Щодня в Україні з'являється все більше допомоги від наших західних партнерів. На цей раз наші бійці показали, як використовують бронетехніку від британців Husky TSV.

Ролик з'явився на сторінці Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ у соціальній мережі Facebook .

За їхньою інформацією, українські захисники вже повною мірою використовують британські броньовані автомобілі, що звуться Husky TSV. Такий транспорт ідеально підходить для того, щоб підвозити особовий склад, а також нагоді при евакуації. З такою допомогою російським окупантам на землі залишилося недовго.

"Ці якості Husky сповна демонструють і в районі виконання завдань на Херсонщині, де воїни Десантно-штурмових військ Збройних Сил України крок за кроком звільняють рідну землю від російських загарбників. Смерть російським окупантам! Разом до Перемоги! Слава Україні!" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Вони виготовляються, до речі, компанією Navistar Defense, що є дочірньою компанією Navistar International. Представлений він був ще в 2006 році, і розроблений паралельно з цивільним International MXT, MXT-MV є значно модифікованим, і ідеально підходить для виконання військових цілей. Бронеавтомобіль, до речі, здатний транспортувати військово-транспортну авіацію.

САУ. Фото: скриншот YouTube
САУ. Фото: скриншот YouTube

Відзначимо, що Husky TSV є однією з модифікацій повнопривідної машини International Military Extreme Truck - Military Version на базі вантажівки International XT компанії Navistar International. Бронемашина обладнана 6-літровим двигуном MaxxForce потужністю 340 кінських сил, що дозволяє розвивати швидкість до 113 км/год.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що дрони закидають вудками: ноу-хау від "другої армії" вразить будь-кого

Раніше повідомлялося, що День Незалежності 2022: астролог повідала, до чого готуватися українцям і хто у найбільшій небезпеці

Також, родичі загиблих не зможуть придбати обіцяну "ладу" - українські експерти підказали, як урятувати життя російським військовим