Україна зможе поставити росію на місце, оскільки у США готуються передати нове озброєння, яке зробить це реальним. Про це заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter.

Михайло Подоляк порівняв володимира путіна зі шкільним хуліганом, який хизується силою перед слабкими, але при цьому намагається не зачіпати тих, хто сильніший. Він зазначив, що у випадку з Україною "кремлівський хуліган" не вгадав і тепер обов'язково отримає здачі, а допоможе у цьому нова зброя, яку передасть США.

Михаил Подоляк. Фото: скрін youtube
Михаил Подоляк. Фото: скрін youtube

Ідеться про ракети ATACMS для HIMARS, які здатні вражати цілі на відстані до 310 кілометрів. Маючи такий вид озброєння ЗСУ зможуть значно ефективніше звільняти Україну від окупантів.

HIMARS. Фото: скрін youtube
HIMARS. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Росія напала на Грузію та Україну, але проковтнула вступ Фінляндії до НАТО. Москва загрожує Молдові, але уникає конфліктів з Туреччиною. Путін прикидається божевільним, але не є ним. Путін – шкільний хуліган, що задирає слабких і уникає сильних. Що ставить на місце хуліганів ? #ATACMS та озброєна Україна", - написав Михайло Подоляк.

Публікація Михайла Подоляка. Фото: скрін twitter
Публікація Михайла Подоляка. Фото: скрін twitter

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.

Також наш портал інформував, канадський експерт розкрив секрет провалу путіна в Україні, як безладний підхід призвів до десятків тисяч жертв.

Крім того, ми писали, секретар РНБО Данилов показав, чому програє "друга армія світу" – застрягли у 1980-х.