Стало відомо про те, що російський диктатор путін не має жодної стратегії щодо України. Діє вже за ситуацією, і саме тому зазнає поразки.

Про це повідомив науковий співробітник канадського Центру досліджень військової сфери, розвідки та безпеки Філіп Аммон в інтерв'ю порталу DW .

На його думку, росія діє на даний момент за обставинами, і в інтересах самого Кремля не мати жодних конфліктів на периферії. Як ми бачимо, виходить у них дуже слабко.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

"Але я не бачу жодних активних дипломатичних зусиль у цьому напрямку. Багато хто говорить зараз про путінізм і якусь пов'язану з ним ідеологію. Але в мене складається враження, що це, швидше, якась безцільна діяльність" - каже Філіп Аммон.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Метою максимум на сьогоднішній день для нього є відновлення імперії. Він хоче назавжди увійти в історію як найкращий правитель для своєї держави, який зумів здобути величезну кількість територій і зробити чи не весь континент російським. Однак, цього ніколи не станеться, і йому вже час визнати. А в історію він увійде як найкривавіший диктатор усього світу у 21 столітті, на одному рівні із Гітлером.

"По суті, це, швидше, просто мрії. Після приходу до влади Путін поставив собі за мету модернізувати країну, але війна в Україні веде її прямо протилежним шляхом, через дії Путіна Росія стає сировинною базою Китаю", - підсумував канадський експерт.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що британська розвідка назвала найбільші страхи Росії у війні проти України

Раніше повідомлялося, що уряд США виділив кошти на підготовку "привидів": українські пілоти навчатимуться на американських літаках

Також Україну окупувала не росія, а Польща – на лукашистському ТБ просувають путінські методички