Українські військові показали, як на сьогоднішній день виглядає кордон Білорусі з Україною. Щогодини можна очікувати провокації від сусіднього народу.

У новому ролику можна побачити, що там зараз доволі спокійно, проте ходить величезна кількість військових. Вони у кілька разів сильніше оборонили блокпости, а також замінували місцевість.

"Це так званий мінний шлагбаум. Він видимий, його завжди бачать. Він не ховається і не маскується", - каже один із військових.

Блокпост, фото: скріншот з відео
Блокпост, фото: скріншот з відео

Тобто, якщо з боку Білорусі знову буде виявлена ​​російська агресія, або ж Олександр Лукашенко вирішить пустити свою армію на гарматне м'ясо, їм доведеться зупинити всю техніку та розпочати розмінування. У цей час українські захисники накриють їх з артилерії, тобто план захопити території провалиться так і не розпочавшись.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Справа в тому, що білоруська армія програла війну вже у своїй державі. Вони вже окуповані і захоплені. Вони втратили свою незалежність, тому їх змушуватиме росія. Але, ворога не можна в жодному разі недооцінювати. Ми це розуміємо, і чітко готові до зустрічі" - розповідає вже інший військовий.

Нагадаємо, що останнім часом дедалі частіше з'являються розмови про те, що російські окупанти готуються до нового наступу з боку Білорусі. Також, диктатор путін протягом п'яти місяців умовляє Олександра Лукашенка вступити у війну, проте він боїться. І правильно робить, тому що в такому разі він не матиме чим обороняти свою країну, коли на них нападе росія.

Кордони з Білоруссю - фото DELFI
Кордони з Білоруссю - фото DELFI

Нагадаємо, що десантники ЗСУ безперервно знищують техніку ворога на Донеччині, вежі розлітаються разом із окупантами — рахунок йде на десятки

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська розповіла про свій найбільший страх через війну

Також росіяни намагаються відновити аеродром у Мелітополі, але ЗСУ готові зіпсувати їхні плани .