Як відомо, якийсь час тому поляки почали за прикладом Литви збирати гроші на турецькі безпілотники "Байрактар". У мережі з'явилися коментарі людей, які готові були віддати останнє заради мирного часу.

Менше місяця знадобилося людям для того, щоб зібрати гроші на безпілотники - 22,5 мільйона злотих, або трохи більше 4,5 мільйона євро.

"22 500 000 злотих! Зроблено в Польщі" , - написав журналіст Славомир Сераковський і зазначив, що внески внесли понад 200 тисяч осіб. Велике дякую нашим польським друзям за такий суттєвий внесок у перемогу України на полі бою.

Коментарі поляків, фото: скріншот
Коментарі поляків, фото: скріншот

Окремої уваги стоять коментарі поляків, які надсилали гроші на збір, і ось Ольга Менько вирішила виділити деякі з них:

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Коментарі поляків, фото: скріншот
Коментарі поляків, фото: скріншот

"Вибачаюсь, що не можу більше… Я – людина з інвалідністю, на життя має мені вистачити 717 зл соцдопомоги. Але маю заплатити хоч так малу суму. Є такий обов'язок. Так відчуваю. (5 зл) ";

"За сестру моєї бабусі, яка загинула у Харкові в перші дні війни. Замість свічки";

"Мій син Альберт (1 клас) вирішив, що "нехай тато замість подарунка на День Народження сплатить ці кошти на байрактар ​​для української армії";

БПЛА "Байрактар". Фото: скриншот YouTube
БПЛА "Байрактар". Фото: скриншот YouTube

"Figa w lesie – це місце для біженців з України. Наразі приймаємо у себе 120 осіб, які після випуску про збір поляків на байракторі на телебаченні, вирішили відмовитися вчора від обіду, а заощаджені кошти – перевести на збір”.

Варто зазначити, що гроші на турецькі безпілотники збирали вже литовці, поляки, а також нещодавно збір ініціювали жителі Норвегії. Величезна подяка людям, які незважаючи на мирне небо над головою продовжують допомагати, та робити свій внесок у перемогу України.

Bayraktar, фото: скріншот з відео
Bayraktar, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що терорист Стрєлков-Гіркін спрогнозував постріли ЗСУ Кримським мостом: вже зовсім скоро

Раніше повідомлялося, що британська розвідка назвала найбільші страхи Росії у війні проти України .

Також уряд США виділив кошти на підготовку "привидів": українські пілоти навчатимуться на американських літаках