Вороги вже знають, що через техніку, яка все ж таки приходить на передову, війна починає змінюватися.

У своєму блозі Сергій Стерненко розповів, як колишній ГРУшник рф визнає провальну тактику російської армії, та її немічність перед артилерією, яку постачають західні партнери України. Новий розбір прогнозів Стерненко розмістив на Youtube.

Військовий рф. Фото: скриншот Youtube
Військовий рф. Фото: скриншот Youtube

Вороги визнають, що війна змінюється далеко не на їхню користь. Колишній ГРУшнік полковник Владімір Квачков, який ма військовий досвід, зазначає, що "люди" гинуть десятками та сотнями.

Після того, як хаймарси почали працювати, наша вогнева міць, яка була в 10 разів вища, тепер її немає. Тому, що дуже точково прилітає по складах та штабах. російські експерти.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Треба зазначити, що в Україні не так і багато тих самих Хаймарсів — лише 12 одиниць. І окремо, що дуже цікаво, загарбники визнають, що ЗСУ знищило так зване міністерство оборони так званого "днр". Російські експерти вважають, що установками Хаймарс керують американці, однак саме українці вчилися і навчились керувати такими установками.

Також ГРУшник визнає, що українці все ж таки розумніші за росіян:

Українці таки іноді розумніші за росіян, ми простіші. військовий експерт рф.

В цілому, слухаючи експертів, можна подумати, що вони навмисне деморалізують російську армію.

Нагадаємо, ми писали, що прикриваються мирними українцями, як живим щитом — вороги бояться ЗСУ і не висовують носа з окупованих міст.

Як повідомляв "Знай.ua" Кремль топить себе в болоті - Сергій Стерненко висміяв стару тактику росіян.

Також "Знай.ua" інформував, що мер Маріуполя Вадим Бойченко назвав терміни, коли місто стане вільним від окупантів: уже готують план відновлення.