Український громадський діяч та активіст Сергій Стерненко, який зараз служить у лавах ЗСУ, відреагував на заяву рашистів про те, що вони не мають відношення до обстрілу Одеси 23 липня.

У своєму телеграм-каналі Сергій Стерненко опублікував коментар стосовного чергової брехні російських пропагандистів. Він вважає, що росіяни самі ще не зрозуміли, в яку халепу потрапили. Адже звична для них тактика постійно обманювати не така вже ефективна.

"Немиті клоуни просто ще не розуміють, в яку ситуацію вони самі себе втягнули. Та про всяк випадок обрали стару тактику — усе заперечувати", - коментує він заяву рашистів. Сергій Стерненко

Сергій Стерненко. Фото: скрин відео
Сергій Стерненко. Фото: скрин відео

Нагадаємо, після 11:00 в суботу, 23 липня 2022 року, росіяни завдали масованого ракетного удару по Одесі, в результаті чого загорівся морський порт. Цю інформацію підтвердило Оперативне командування "Південь" Збройних Сил України.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Водночас у пресслужбі Міністерства аграрної політики повідомили, що в порту було призначене на експорт українське зерно.

Нагадаємо, 22 липня у Стамбулі було підписано міжнародну угоду між Туреччиною, Україною, ООН та Росією про розблокування українських портів для вивезення зерна.

Коментар Сергія Стерненка, Телеграм
Коментар Сергія Стерненка, Телеграм

Нагадаємо, Сергій Стерненко зірвав маску з "хорошого руского" Артемія Лєбєдєва - свідомо порушив указ Зеленського: "Наср*ти на авторитет"

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Стерненко показав обличчя нелюдів, причетних до обстрілу в Кременчуці: "Запам'ятайте їхні пики"

Також "Знай.ua" писав, окупанти повертаються з України у маленьких коробочках - Стерненко показав доказ: "Економія землі на цвинтарях"