Стало відомо про те, що до російського диктатора путін звернулося вже понад 100 сімей, родичі яких зникли в Україні. Ще один цинізм від росіян.

Про це стало відомо завдяки порталу "Північ. Реалії", журналісти якого мають копію документів.

Справа в тому, що російські сім'ї почали бити на сполох, оскільки їхні сини, чоловіки, а також брати зникли безслідно в Україні. Вони вирушили як окупанти вчиняти військові злочини, і зазнали краху.

Звернення до путіна, фото: Північ Реалії
Звернення до путіна, фото: Північ Реалії

Це країна, як ми знаємо, якій зовсім начхати навіть на своїх людей, тому щоб приховати кількість втрат, вони не повертають додому тіла загиблих окупантів. Вони вирішили звернутися до диктатора путіна з проханням розібратися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Рефрежераторні вагони з тілами окупантів. Фото: скриншот Youtube
Рефрежераторні вагони з тілами окупантів. Фото: скриншот Youtube

"Вимагаємо знайти наших близьких, внести до списків військовополонених, які зникли безвісти. Робота з пошуку не ведеться, оскільки вони перебувають у статусі зниклих безвісти. Міністерство оборони РФ більше п'яти місяців блокує зміну статусу військовослужбовців незалежно від відомостей, що постійно змінюються у них. Родичам доводиться шукати факти та доводити самим, що їхній син, чоловік у полоні (загинув) – так по всій країні» - йдеться у зверненні родичів, яке вирушило до Кремля 26 липня.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Під цим документом вдалося зібрати 106 підписів. Щонайменше 106 сімей поняття не мають, де зараз знаходяться їхні близькі, і чи живі взагалі. Від російського диктатора вони вимагають, щоб у кожному регіоні країни було створено пункт, куди зможу звернутися люди, які шукають своїх людей.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Через 5 місяців вони все ж таки одумалися, що це необхідно, і що втрати насправді в окупантів колосальні.

Нагадаємо, що простий бджоляр дав спеку окупантам: залишилися без трьох танків, але на цьому не закінчилося

Раніше повідомлялося, що не лише найкрасивіші, а й завжди готові йти у бій: як українки змінюють свої життя назавжди зі зброєю в руках

Також, російський військовий КАМАЗ розчавив дитину та двох дорослих .