Український боєць ЗСУ Євген Карась розповів про провальні плани російського командування організувати під'їзди для техніки до Херсону та через Дніпро.

На Youtube вийшло невелике інтерв'ю Євгена Карася про те, чи матимуть успіх понтонні переправи, які стали будувати росіяни через річку Інгулець. На думку Карася, понтони через Інгулець ні про що не говорять, адже від Каховки до Інгульця треба ще доїхати. А всі дороги прострілюються нашою артилерією.

Євген Карась. Фото: скриншот Youtube
Євген Карась. Фото: скриншот Youtube

Навіть самі "кровожерлеві" найманці армії рф, як служили в Сирії, Чечні, в Україні, в своїх пабліках критикують командування, та пишуть, що так було за часів Жукова, коли даються бездумні накази і просто кладуть людей. Вже коли ці публікують з ненавистю що дурне командування, то це вже останній форпост бойового кривавого оптимізму пав. Євген Карась

На думку Карася, Херсонському угрупуванню військ наближається "хана". А понтонні переправи будують на авось, тобто попри здоровий глузд пробують будувати понтонні мости, та переправи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Карась вважає, що і залізничні мости - не є надійним сполученям для рашистив. Адже якщо по дорозі можна пролавіювати, то якщо влучить в залізницю - то від'їхати вбік не вийде.

В цілому Євген Карась упевнений, що невдовзі російським найманцям на південному напрямку прийдеться плавати через Дніпро на танках.

Нагадаємо, ми писали, що після Макрона та Шольца і Ердоган простелився під Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua" путін нарощує свою присутність в Африці, щоб вплинути на війну в Україні: вже використав цю зброю проти Заходу 7 років тому.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни перекидають окупантів на захист Херсона, контрнаступ ЗСУ з кожним днем ​​дедалі ближче