Стало відомо про те, що на Росію очікує ближче до осені "революційна ситуація" після того, як вони зазнають серйозних поразок в Україні.

Про це у власному Telegram-каналі, як не дивно, повідомив ексглавар бойовиків у "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін.

У нього виникло враження, що в Кремлі мислять дуже дивним способом, і з такою тактикою їм ніколи не вдасться здобути успіхів в Україні. Правильне враження у терориста.

Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube
Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube

"У кремлі чомусь вирішили, що російська федерація зможе без особливих збитків протягом кількох років "пограти в Україні у свій "В'єтнам". Типу - "Як-небудь, потихеньку-потроху витісним ЗСУ з Донбасу, а там видно буде". Очевидно, "переможні мантри", типу - "українські війська майже залишили Сіверськ" (вже майже два тижні щодня "залишають") і "нашими військами зайнята половина Новолуганського, ведеться зачистка Вуглегірської ТЕС" (теж тиждень уже) - достатні для підтримки у населення і (ймовірно) у президента враження, що "все йде за планом, ось-ось ворог буде розбитий", - заявив Ігор Стрєлков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Розбита техніка окупантів. Фото: Facebook
Розбита техніка окупантів. Фото: Facebook

У Міністерстві оборони Росії на його думку не діють у питаннях зміцнення угруповання в Україні, і таким чином вони дочекаються успішного контрнаступу ЗСУ, що завдасть величезних збитків окупантській армії. Така ситуація може спровокувати "революційну ситуацію" у всій країні.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

"Тепер "Мукден" не за горами. Очевидно, сили ворога повільно, але вірно зростають. А наші сили - також повільно, але так само постійно зменшуються без нормального підживлення серйозними свіжими резервами (які ніхто не готує - бо ні з чого і нема з кого). Якось чаша терезів різко хитнеться на користь ворога", - додав Стрєлков.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Мукден - наймасштабніша битва Російсько-японської війни, яка закінчилася перемогою Японії.

Нагадаємо, що проходили чеченські війни, але бояться вступати в бій із ЗСУ: до СБУ допитали досвідченого російського найманця

Раніше повідомлялося, що простий бджоляр дав спеку окупантам: залишилися без трьох танків, але на цьому не закінчилося

Також ЗСУ отримали від польських партнерів сучасні танки PT-91 Twardy: що про них відомо