Стрєлков заявив, що 5 служба ФСБ вела переговори з Добкіним про те, щоб він очолив так звану "Харківську народну республіку".

Йдеться про лютий 2022 року. Добкін інфу не коментував. Черговий "вис*р" Гіркін запустивши на своєму каналі.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео

Нещодавно показали Добкіна, він з бандерівським прапором. Він же проросійський. Мені ще за місяць до початку спецоперації казали, що ФСБ веде переговори з Добкіним, щоб він очолив майбутню Харківську народну республіку. Мене просили, щоб я перемовини зірвав, бо вони знали ціну "Добі". терорист Стрєлков

Терорист пояснює, що раніше цю інформацію не озвучував, бо вона буле на від компетентних органів. Тому не став нібито озвучувати інформацію.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Цікаво, хто був такий розумний у 5 службі ФСБ росії що вів серйозні з добою переговори. Стрєлков-Гіркін

Нагадаємо, Стрєлков-Гіркін який був командувачем "днр" у 2014 році, імовірніше за все, продовжує працювати на російські спецслужби, граючи роль "хорошого хлопця". Тому слухаючи будь-яку російську пропаганду не слід забувати, що вся інформаційна політика рф спрямована на те, щоб підірвати український спротив, зруйнувати моноліт українського народу, ЗСУ та влади.

Нагадаємо, ми писали, що голова ГУР Кирило Буданов пояснив, чому нам не можна просто чекати.

Як повідомляв "Знай.ua" афганець не вагаючись став на захист України: мужній воїн пояснив свою мотивацію.

Також "Знай.ua" інформував, що головний пропагандист Соловйов назвав канцлера Німеччини, Олафа Шольца, "міллю".