Лукашенківські вояки почали правильно готуватись до війни — закуповують мішки для трупів.

Лукашенко готується до війни, наказав озброїти єгерів та закупив мішки для трупів. Тільки кількість в одну тисячу, очевидно, буде недостатня. Хоча, можуть взяти приклад з рашистів і кидати тіла на полі бою.

У документі йдеться про закупівлю у підприємства мішків для померлих "без ручок", та "з ручками", вказана ціна, скільки то буде коштувати, а також термін виготовлення замовлення.

Лукашенку пропонують брати більше, щоб як то кажуть, два рази не бігати, проте і цього на першу пору достатньо. Цікаво, чи будуть мішки для трупів укомплектовані одразу солдати армії вусатого диктатора, чи лиш видаватимуться командирам.

Цікаво, що Міноборони білорусі вивчає саме цінове питання, у мережі показали прайси двох компаній, які виготовляють потрібну для армії білорусі продукцію. Одна з компаній написала, що не виготовляє продукцію по запиту, а інша вказала що ціна коливатиметься в залежності від "ручок" від 9 900 – 13 900 білоруських рублів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скриншот  документів
Скриншот документів

Крім того, лукашенко дав наказ озброєти єгерів, нібито, для захисту країни. Він в черговий раз нагадав про "спеціальні" навчання та наказав голові МНС білорусі озброїти також декілька тисяч рятувальників.

Нагадаємо, ми писали, що російських окупантів нема кому лікувати, і Кремль пішов на приховану мобілізацію медиків.

Як повідомляв "Знай.ua" у Британській розвідці розповіли про дилему, з якою зіткнулося російське командування.

Також "Знай.ua" інформував, втрати окупантів набагато вищі, ніж показує Генштаб: названо точну цифру, яка шокує росіян.