Російські окупанти знову зіткнулися із проблемами в Україні. Крім колосальних втрат особового складу, зазнають труднощів із бойовою технікою.

Про це стало відомо завдяки новим даним від британської розвідки, і опубліковані вони на офіційній сторінці Міністерства оборони Великобританії у соціальній мережі Twitter .

За інформацією експертів, бої на Донбасі та в Херсонській області для окупантів виявляться безрезультатними, адже із західним озброєнням ЗСУ не лише дають відсіч, а й збираються йти в контрнаступ.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також у них виникла дилема, оскільки вони не можуть правильно розставити пріоритети. Або наступати на сході, або посилити оборону в південних областях.

Крім перерахованого вище в британській розвідці відзначають про величезні проблеми росіян з технікою. Кілька днів тому було знайдено російський завод з ремонту військової техніки в Білгородській області, всього за 10 кілометрів від кордону з Україною.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

Там було не менше 300 пошкоджених автомобілів, включаючи бойові танки, бронетранспортери та вантажівки загальної підтримки.

"На додаток до добре задокументованих кадрових проблем Росія, ймовірно, продовжує боротися з вилученням та ремонтом тисяч бойових машин, пошкоджених під час дій в Україні", - йдеться в огляді.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Варто зазначити, що за останні 5 місяців було знищено величезну кількість техніки окупантів, і вони не мають можливості оновити резерви. В усьому винні міжнародні санкції, що не може не тішити, звичайно ж.

Нагадаємо, що Instagram защебетав на солов'їною, що відчутно змінилося в соцмережах після 5 місяців війни - дослідження

Раніше повідомлялося, що терорист Гіркін-Стрілков нахвалює ЗСУ і натякає росіянам, що настав час тікати з Криму

Також нумеролог Владислав Грицай сказав, коли треба повертатися до України та назвав дату перемоги