Втрати російських окупантів насправді набагато вищі, ніж нам розповідає Генеральний штаб ЗСУ. Експерти розповіли, з чим це пов'язано.

За останніми даними Генерального штабу станом на ранок 25 липня було ліквідовано вже 39 700 російських окупантів. За п'ять місяців росіяни втратили величезну кількість особового складу, і такого не було в жодній війні, у якій росія брала безпосередню участь.

Втрати росіян, фото: TOP LEAD
Втрати росіян, фото: TOP LEAD

Тепер варто відзначити той факт, що у Генеральному штабі публікують лише ті дані про втрати росіян, які можна точно підтвердити.

При цьому на боці Росії воюють ще й найманці приватних військових компаній та громадяни України, яких росія примусово мобілізує на окупованих територіях та змушує воювати проти України. Це ще тисячі смертей серед агресорів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Наприклад, втрати серед мобілізованих з примусу на тимчасово окупованих територіях України становили щонайменше 23 тисячі громадян. При цьому це дані на кінець квітня, тобто за останні три місяці дані не враховувалися, і втрати безперечно більше.

Найманці приватних військових компаній втратили близько 12 тисяч жителів. Востаннє дані оновлювалися 8 липня цього року.

Загалом за п'ять місяців війни було ліквідовано 74 700 осіб російських сил. І це все одно не остаточний підрахунок.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Саме через це росіяни панікують, адже людей, що готові боротися зі Збройними силами України, стає дедалі менше. Навіть прихована мобілізація не допомагає.

Сподіваємося, що незабаром ЗСУ розберуться з кожним окупантом, який зважився на агресивні дії в Україні.

Нагадаємо, що війна відійде для путіна на другий план через бунти всередині країни: Олександр Невзоров передрік нові проблеми для росії

Раніше повідомлялося, що Кирило Буданов анонсував переломний момент війни завдяки Himars

Також, президент Польщі Анджей Дуда про основне завдання перед українцями та готовність допомагати