Російські окупанти профільтрували практично 100% населення міста Маріуполь. Громадянам не дають спокою.

Про це розповів радник мера Петро Андрющенко у новому інтерв'ю для YouTube -каналу "Поганий соціолог".

За його словами, окупанти вже опитали практично всіх людей, які залишились у місті – це приблизно 100 тисяч громадян. З них близько 10%, що 10 тисяч жителів, не пройшли перевірку росіян, оскільки відмовилися визнавати тимчасову владу. Їх після цього відправили в'язниці на Донеччині.

Петро Андрющенко
Петро Андрющенко

"Проукраїнські погляди. При цьому вони можуть бути не особливо активно висловлені в голос при евакуації. Є в тебе тризуб - ласкаво просимо до в'язниці. Знайшли якесь листування з кимось, або фотки не такі як треба. Там відбувався жах" – розповідає Петро Андрющенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Було проведено соцопитування, які показали, що люди готові на переговори з росією лише за умови повернення всіх територій, включаючи Донбас та Крим. Також більшість людей вірять у той факт, що Маріуполь обов'язково повернеться назад під контроль України, і станеться це протягом року.

Петро Андрющенко, фото: скріншот із відео
Петро Андрющенко, фото: скріншот із відео

"Я вірю, що з весни ми вже почнемо відбудовувати місто. Я сподіваюся, що росіяни не будуть битися за Маріуполь, як ми не підуть. Там нема за що битися. А потім піде відбудова. Я думаю, що Маріуполь буде найкращим містом України". Ми маємо відбудувати нове місто. Вже зараз йдуть консультації" - продовжив Петро Андрющенко.

Незабаром пообіцяли показати перші нариси того, як це може виглядати.

Нагадаємо, що "Джавелін на максимум": ЗСУ завдали нищівного удару по техніці ворога на Херсонщині

Раніше повідомлялося, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли треба повертатися до України та назвав дату перемоги

Також, російські окупанти грабують в Україні пасіки, щоб продати мед та купити безпілотники