Херсонщина, знищення російського БТР-80 за допомогою Javelin,

У мережі показали відео знищення ворожої техніки за допомогою ПТРК Javelin. Відео оприлюднив у своєму Facebook депутат ВРУ Роман Костенко.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Він написав, що особисто бачив як майстерно та влучно спрацював боєць ССО по ворожій техніці.

Вчора особисто спостерігав як вечірня "демілітаризація" рашистів на Херсонському напрямку пройшла за планом. Боєць ССО плюс Javelin перетворюють в мінус ворожий БТР. Гарна робота! написав Роман Костенко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На відео видно, як боєць просто серед поля влучає у бронетранспортер. Він задимлюється та спалахує.

Також було повідомлено, що 24 липня підрозділ протиповітряної оборони 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади збив російський штурмовик Су-25 "Грач". Допоміг завчасно здійснити "посадку" боєць ЗСУ за допомогою відомого ПЗРК "Ігла". За даними Генштабу ЗСУ, станом на 24 липня росія у війні проти України втратила 221 літак.

Збитий літак армії рф Су-25. Фото: скриншот Telegram
Збитий літак армії рф Су-25. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, ми писали, що на росії після сарани нові напасті — крилаті "монстри" пожирають ліс, а зливами змиває міста з лиця землі.

Як повідомляв "Знай.ua" бойовий медик безстрашно витягує з-під ворожих куль воїнів ЗСУ: на рахунку вже понад 100 врятованих життів.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ "перекрили кисень" російським окупантам у Херсоні: масштабний контрнаступ не за горами.