У Самарській області Росії потяг із паливом вирішив продемонструвати жест доброї волі.

Рейкова війна в глибокому тилу ворога триває. Пропагандист соловйов, відомий своїми людожерськими та фашистськими висловлюваннями, вирішив посварити паифістів, які вчать молодь вчиняти подібні жести доброї волі на всій території рф. Про це пише блогер Стерненко.

Потяг з паливом зійшов з рейок. Фото: скриншот Telegram
Потяг з паливом зійшов з рейок. Фото: скриншот Telegram

Соловйов палає і бризкає слиною, називаючи редакцію студентського журналу посіпаками диверсантів.

Студентський журнал DOXA, що позиціонує себе і своїх прихильників пацифістами, романтизує "рейкову війну та діяльність диверсантів". Видання розповсюджує методички з "мікроопору" на транспортній інфраструктурі та постійно рекламує серед студентів рух "Зупини вагони", підбиваючи молодь до вчинення терактів. пропагандист.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Повідомляється, що цистерни лише зійшли з рейок і не загорілись, але зате палає пропагандист, що теж добре.

Нагадаємо, ми писали, що російський експерт передбачив, що очікує на путiна після звільнення Херсона, зазначено терміни контрнаступу ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" путін готує новий сезон ядерних загроз в Україні, намагається завадити контрнаступу ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти вже закликають родичів вимкнути телевізор та подумати головою: втрати величезні.