Російські окупанти почали скаржитися родичам на своє становище у війні. Їхня армія зазнає поразки на полі бою, що його сильно засмучує.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови загарбників, і опубліковано аудіозапис на сторінках Служби безпеки України у соціальних мережах.

Цього разу росіянин вирішив розплющити очі на те, що відбувається в Україні, своїм родичам. Він зазначив, що цього ніколи не покажуть по телевізору в Росії, адже у них мозок просякнутий цілком пропагандою. Насправді ж армія окупантів програє.

"Ну, це по телевізору вам так розписують у фарбах. Насправді тут зовсім все по-іншому. По телевізору такого не покажуть і не скажуть правду ніколи. Ми програємо…" – розповідає чоловік своїм родичам, які мешкають у Підмосков'ї.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У їхній полиці на сьогоднішній день залишилося близько 14 танків, хоча на початку вторгнення було близько 90. На цьому неприємні сюрпризи для них не закінчилися, оскільки танкісти та артилеристи вкрай погано підготовлені.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"По два дні навчили і все, відправили на передок. А вони не можуть потрапити взагалі, просто не можуть", - розповідає про ситуацію на полі бою чоловік. По артилерії він також вирішив пройтися, адже вона у росіян настільки погана, що навіть за кілометри можна вимірювати промахи.

Мотивація українців не змінилася і вони продовжують боротися за свої території. Потрібно ще трохи потерпіти, і ми знову зможемо поїхати на море до Херсона, який зараз, на жаль, опинився в руках росіян.

Наближаємо перемогу з кожним днем.

Нагадаємо, що несіть "Оскар": росіяни зняли сльозливий сюжет за всіма канонами пропаганди, "жорстока Америка" та фашисти

Раніше повідомлялося, що Зеленський у небезпеці, світові лідери готують підніжку: екстрасенс Ганна Єфремова назвала дату переможного бою

Також Олексій Арестович розповів, як пропагандисти намагаються поширювати "зраду" серед українців - великі перемоги ЗСУ вибивають з колії