Відомий російський публіцист Андрій Піонтковський зробив новий прогноз, коли Збройні сили України матимуть змогу звільнити Херсон.

Свою думку висловив у коментарі 24 каналу.

Незважаючи на те, що російські пропагандисти регулярно заявляють про якісь уявні перемоги, найближчим часом їм доведеться вкрай несолодко. Все через контрнаступ, який збираються розпочати ЗСУ.

Андрій Піонтковський
Андрій Піонтковський

Саме тому зараз російський диктатор путін боїться за свою політичну долю, яка вже майже померла.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Окрему роль заяви російського публіциста приділено заяві Міністра оборони США Ллойда Остіна. Днями він заявив, що вже настав критичний момент війни, і ці слова стануть для Росії вироком.

Окупований Херсон, скріншот: Youtube
Окупований Херсон, скріншот: Youtube

"Це означає, що українська армія буде забезпечена всім необхідним для переходу в контрнаступ. Приблизно наприкінці серпня очікується падіння так званого "визволення" Херсона", - наголосив експерт.

Якщо окупанти втратить контроль ще й над Херсоном, а точніше, коли це станеться, російський народ може збунтуватися. Це спричинить політичний і психологічний шок, а путін втратить після цього авторитет у своєму оточенні.

"У бункері побачать, що "пахан" схибив. Мільйони зомбованих пропагандою росіян зрозуміють, що війну програли. Це викличе серйозні зміни в Росії", - наголосив публіцист.

Андрій Піонтковський
Андрій Піонтковський

Чекаємо, коли це насправді станеться, і ми знову повернемося до своїх улюблених та рідних міст, де не буде місця російської агресії.

Нагадаємо, що путін мало не сконав в Ірані: кілька разів звертався за допомогою медиків під час візиту

Раніше повідомлялося, що бійці KRAKEN захопили в полон досвідченого розвідника ворогів, благає обміняти

Також, путіна виставили на аукціон: жере, як справжній