Радник голови ОП, Михайло Подоляк назвав заяву Ненсі Пелосі про визнання росії державою-терористом блискучою ідеєю, та визначив де буде місце путіна після цього.

Спікер Палати представників Ненсі Пелосі звернулася до держсекретаря США Ентоні Блінкена з вимогою визнати Росію державою-спонсором тероризму — інакше це зробить Конгрес. Подоляк твітнув коментар до цієї заяви. Він написав:

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

Не може бути "гнучкості" та realpolitik, коли одна країна вбиває дітей і шантажує півсвіту голодом і холодом. Блискуча позиція Пелосі, росія – країна-терорист, і буде визнана такою офіційно. Путін мріяв увійти в історію, як Петро I. Тепер його ім’я буде поруч з бен Ладеном. Михайло Подоляк.

Скриншот твіта
Скриншот твіта

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Під час телемарафону Подоляк розповів, як, на його думку, завершиться війна в Україні та чи зможуть повпливати псевдореферендуми на подальшу долю окупованих територій.

Однозначна позиція Михайла Подоляка в тому, що війна припиниться тоді, коли Росія вийде з усієї території України. Він вважає, що вся територія України має бути українською і тільки українською.

Нагадаємо, ми писали, що Михайло Подоляк висловився про фантастичне досягнення росії, КНДР може визнати незалежну Бурятію.

Як повідомляв "Знай.ua" Подоляк назвав кількість загиблих загарбників на війні росії проти України

Також "Знай.ua" інформував, що в Офісі президента пояснили, чому путінські посіпаки особисто пхаються на Херсонщину.