Війна росії проти України триває понад чотири місяці, попри те, що влада рф все ще звітує, що втрат немає, за даними української сторони, жертви та поранені серед загарбників складають до 115 тисяч осіб.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що по приблизних підрахунках кількість вбитих та поранених рашистів складає до 115 тияч. Про це він повідомив у ефірі каналу Ходорковский LIVE.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

Армійські частини втратили 36 тисяч осіб, а приватні військові компанії – до 12 тисяч. Решта – поранені. Від військових частин, що захоплюють так звану ЛНР залишилося 25-35% живої сили Михайло Подоляк

За словами радника ОП, найскромніші підрахунки втрат живої сили російської армії становлять від 35-36 тисяч осіб, без урахування приватник військових компаній. Серед останніх, приблизні втрати складають до 10-12 тисяч осіб. Решта складають поранені, які вже не можуть вести бойові дії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Розбита техніка окупантів. Фото6 скриншот Facebook
Розбита техніка окупантів. Фото6 скриншот Facebook

Подоляк вважає, що у Росії вже "дуже мало" підготовлених частин, тому що "вони всі перемелені", але РФ продовжує постійно формувати нові батальйонно-тактичні групи, зазначив Подоляк.

Також за даними радника Офісу Президента, у військових частинах сформованих на окупованій території Луганської області, самопроголошеної "лнр", залишилося 25-35% живої сили.

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Арестович озвучив черговий сміливий прогноз щодо окупантів, великих перемог їм більше не бачити.

Як повідомляв "Знай.ua" радник ОП Подоляк закликав лідерів ЄС позбутися ілюзій щодо путіна.

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандисти проговорились про наступну цiль в Україні.