Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував удари ЗСУ по Новій Каховці, в час приїзду туди чиновника з росії.

У своєму Twitter Михайло Подоляк написав, що цілком слушно очікувати ударів від української сторони тим, хто краде, грабує і руйнує.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

Посадовці путінської адміністрації періодично приїздять на окуповані території, щоб особисто оглянути крадене. Або – як у Каховці – порахувати майбутні "придбання". Доволі ризиковано для людей, які вперто доводять світу російську неадекватність. Обов’язково прилітає ua-відповідь. Михайло Подоляк

Cкриншот твіта
Cкриншот твіта

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Радник глави Офісу президента прокоментував можливий обстріл ЗСУ заступника голови адміністрації путіна кирієнка, який приїжджав із візитом на окуповану Херсонщину. Усі окупанти, колаборанти та їхні керівники будуть покарані.

Раніше Михайло Подоляк заявляв, що демонстративний газовий шантаж Європи — безумовний прояв "економічного тероризму". Росія хоче внести розкол у європейську єдність, нав’язати свої правила, отримати "золоту акцію впливу" та принизити західних лідерів. Єдина відповідь — посилити військову й економічну підтримку Україні.

Нагадаємо, ми писали, що Михайло Подоляк висловився про фантастичне досягнення росії.

Як повідомляв "Знай.ua" Подоляк назвав кількість загиблих загарбників на війні росії проти України.

Також "Знай.ua" інформував, Олексій Арестович озвучив черговий сміливий прогноз щодо окупантів, великих перемог їм більше не бачити.