Цього тижня відбулося абсолютно абсурдне рішення, що часом викликає навіть панічний сміх. Північна Корея вирішила визнати незалежність таких квазіреспублік як "ДНР" та "ЛНР". Зробили вони це слiдом за Сирією.

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив висловитися про цю ситуацію, і написав цілий пост на цю тематику у своєму Telegram-каналі.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот з відео
Михайло Подоляк. Фото: скриншот з відео

За його словами, це велика помилка, і зараз, по суті, в Північній Кореї визнали кримінальні угруповання.

"Фантастична перемога. Фантастичне досягнення, заради якого треба було повністю знищити репутацію "великої росії". І все ж таки у мене погані новини для шанувальників ”російського світу”. Через деякий час КНДР може визнати незалежну Бурятію та Демократичну Республіку Тива" - сказано в повідомленні. Михайла Подоляка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Переговори, начебто, велися тривалий час, і керівництво республік, якщо його можна так назвати, все-таки дотиснуло Північну Корею.

"ДНР", фото з вільних джерел
"ДНР", фото з вільних джерел

Одразу після цього українська сторона розірвала будь-які дипломатичні відносини з цією країною на офіційному рівні. На сьогоднішній день "ЛДНР" визнає лише три держави члени ООН - росія, Сирія, а також КНДР. Крім того, частково визнані держави Абхазія та Південна Осетія також обрали бік зла і заговорили про визнання.

Нагадаємо, що були танчики і не стало танчиків, і окупантів теж поменшало - чітка робота ЗСУ на Харківщині

Раніше повідомлялося, що прибрати Лукашенка та утилізувати армію: росія має намір окупувати Білорусь

Також, в Росії окупант, який повернувся з України, погрожував розстрілом своїм односельцям.