Вороги визнають, що українці розвіяли міф про "непереможну армію Росії".

У черговому перехопленні, яке оприлюднила СБУ, йдеться про те, що керівництво рф стало менш активним, та вже не рвуться всі воювати, як це було раніше.

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Telegram
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Telegram

"Я кажу, що хохлам треба ще й пам'ятник поставити: вони розвіяли міф про непереможну російську армію. Російська армія виявилася — так ото..." заявив терорист, який зараз воює проти України під Ізюмом.

Імовірно, ворог з так званих квазіреспублік "л/днр", бо у розмові протиставляє себе іншій армії рф. Він скаржиться, що путін вже "здох" і не хоче воювати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Розбита техніка окупантів. Фото6 скриншот Facebook
Розбита техніка окупантів. Фото6 скриншот Facebook

Щось путін здох уже, на мою думку. Чи резерви закінчилися, чи щось уже... Я так зрозумів, воювати вже ніхто не хоче... Я взагалі за росіян говорю: вони вже зливаються. Вони на нас все повісили.

Мати погоджується з окупантом, та каже, що ні в кого не лишилося, ні сил, ні бажання.

У СБУ підкреслюють, що в Україні будуть не тільки пам'ятники героям, головне буде перемога та суд над всіма злочинцями, які призвели до геноциду та нищення українського народу.

Нагадаємо, ми писали, що російський експерт передбачив, що очікує на путiна після звільнення Херсона, зазначено терміни контрнаступу ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" після виступу Олени Зеленської у Конгресі США сенатори закликали Пентагон передати Україні сучасні винищувачі.

Також "Знай.ua" інформував, що розбили ворогів, та перетворили на попіл склад БК і хвалену "МСТУ" - ЗСУ наблизили нашу перемогу.