Війна продовжується, українські захисники боронять свою землю, крок за кроком відтісняючи ворога, нищачи техніку та й самих ворогів.

За повідомленням оперативного командування "Південь" за останню добу ворог відчув потугу українських ЗСУ. Зокрема повідомляється не тільки про втрати в живій силі противника, це не є основною метою української армії, а й зазнав втрат у техніці.

ЗСУ нищать ворога. Фото: скриншот з відео
ЗСУ нищать ворога. Фото: скриншот з відео

Повідомляють, що ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили польовий артилерійський склад у районі Дослідного у Херсонській області. Також війська РФ на південному фронті втратили 11 військовослужбовців та гаубицю "Мста-Б" з тягачем.

Також повідомляється, що десантники з закритих позицій змогли за допомогою коригувального БПЛА знищити БМП противника.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ЗСУ нищать ворога. Фото: скриншот з відео
ЗСУ нищать ворога. Фото: скриншот з відео

За повідомленням командування, ситуація у регіоні хоч і напружена, проте цілком контрольована. Ворог тримає в напрузі прифронтові зони, та обстрілює мирні міста та села, щоразу призводячи до болісних втрат серед мирного населення. Тому кожен загарбник, який перетворився на добриво, і кожна смертоносна зброя, яка перетворилася на клумбу для вигадливих українців наближає нас до перемоги.

Нагадаємо, ми писали, що сім сучасних лікарень або один обстріл мирних міст України — путін витрачає останні ресурси, на вбивства та руйнації.

Як повідомляв "Знай.ua" російський полонений зізнався, як місцеве населення стало для них "живим щитом"

Також "Знай.ua" інформував, український октокоптер R18 блискавично знаходить позиції ворогів, після чого передає "полум'яний привіт".