Українські військові виявили на загиблих російських солдатах шеврони із символікою 18-ї кулеметно-артилерійської дивізії ЗС рф, яка дислокується на Курильських островах.

Присутність цієї дивізії, або її частини на сході України демонструє суттєві кадрові проблеми російської армії, які вже не вдається приховувати. путін готовий жертвувати обороною політично важливих територій заради нарощення військових потужностей у війні з Україною. Про це йдеться у розслідуванні Forbes.

Захисники. Фото: скриншот Facebook
Захисники. Фото: скриншот Facebook

Мова йде про бої на початку липня за місто Сіверськ. Після невдалої атаки 15 липня військові 81 десантно-штурмової бригади України та загону спеціального призначення "Омега" Національної гвардії дістають нарукавну нашивку з кількох загиблих російських солдатів.

Нашивка з перехрещеними стволами старовинного кулемета "Максим" часів Першої світової війни та старомодними гарматами мала цікаву історію: це була емблема 18 кулеметно-артилерійської дивізії, єдиного підрозділу свого роду в російській армії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Основна мета 18-ки - оборона Курильських островів, які росія анексувала в Японії в останні дні Другої світової війни. Бійці виконують виключно статичну оборонну функцію, а підрозділ нараховує лише близько 3500 військовослужбовців.

Нашивки зняті з загиблих ворогів. Фото: скриншот Twitter
Нашивки зняті з загиблих ворогів. Фото: скриншот Twitter

Нагадаємо, ми писали, що 8 років з моменту звільнення Рубіжного та Торецька від окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" розбили ворогів, та перетворили на попіл склад БК і хвалену "МСТУ"

Також "Знай.ua" інформував, що ворог нізащо не помітить звідки прилітає — ЗСУ показали майстерклас з маскування.