Триває протистоянні України проти агресії російської федерації, яка щодня атакує українців, руйнуючи та нищачи все живе довкола.

Ворог завдає болючих втрат українцям, у яких в ході війни гинуть рідні та близькі. Однак ворог з кожним днем заґартовує наші серця, та робить нас сильнішими. Це стосується як тилу, так і ЗСУ, які вчаться вести війну проти переважаючого ворога і не витрачати намарне снаряди та боєкомплект. Перша окрема танкова Сіверська бригада показала, як навчились маскуватися українські танкісти. "Чужому" треба брати майстер-клас.

Танк. Фото: скриншот з відео
Танк. Фото: скриншот з відео

У кадрах видно, що з кущів ведеться вогонь, але навіть коли дим вщухає танка не видно. Лише підсвітка дає можливість побачити хоча б дуло машини. Влітку зелень досить потужно допомагає сховатися від ворожих очей.

Але те що показали танкісти — гідне подиву.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

ЗСУ під маскуванням. Фото: скриншот з відео
ЗСУ під маскуванням. Фото: скриншот з відео

Не даремно ворог втратив останні залишки мотивації та перебуває на війні виключно зі страху бути страченим власними командирами. На жаль війну не закінчують солдати, у такому випадку, українці вже давно б перемогли злодійкуватих сусідів, та відправили додому.

Нагадаємо, ми писали, що скидали авіабомби, а потім ховалися за жінками: російський полонений зізнався, як місцеве населення стало для них "живим щитом".

Як повідомляв "Знай.ua" ворожий солдат скаржиться батькові на свою ганебну артилерію, та боїться ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, Резніков назвав запоруку успіху вдалого контрнаступу ЗСУ.