Прихвостень путіна, голова Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров у тисячний раз за п'ять місяців вирішив змінити цілі війни в Україні. Чергова брехня із вуст Кремля.

Про це він розповів в інтерв'ю пропагандистським порталам, адже нормальні джерела не братимуть у нього ніколи інтерв'ю.

За його словами, за останні кілька місяців вони ухвалили рішення змінити цілі в Україні, і звинуватили в усьому західних партнерів України, які постачають озброєння для ЗСУ.

Скрін, відео YouTube Лавров
Скрін, відео YouTube Лавров

Через це в МЗС почали загрожувати захопленням нових територія, особливо якщо ці поставки продовжаться.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Щодо спеціальної військової операції та географічних координат, президент сказав дуже чітко, як ви його і процитували: денацифікація, демілітаризація в тому сенсі, щоб не було жодних загроз нашій безпеці, військових загроз з території України, це завдання і залишається..." - йдеться у повідомленні пропагандиста

Російські полонені, фото: скріншот з відео
Російські полонені, фото: скріншот з відео

Також згадав Сергій Лавров та переговори у Стамбулі, які відбулися наприкінці березня цього року. Тоді була одна географія, і готовність Росії прийняти пропозицію української делегації спиралася на ту географію. Мабуть, у Росії знову дефіцит заспокійливих пігулок.

"Зараз географія інша. Це далеко не лише "ДНР" та "ЛНР", це ще й Херсонська область, Запорізька область та низка інших територій, і цей процес триває, причому триває послідовно та наполегливо" - продовжив Сергій Лавров.

Лавров, фото: МЗС РФ
Лавров, фото: МЗС РФ

Звинуватив у всьому він західне озброєння, серед якого є і Хімарс. Вони дуже бояться ці РСЗВ, тож і почали знову залякувати Україну. Зрозуміло, що далі вони зайти вже не зможуть, і все, що їм залишиться, втекти з ганьбою з територій, які вони сьогодні тимчасово зайняли.

Нагадаємо, що Олексій Арестович похвалився точними ударами ЗСУ по окупантах у Херсоні: дехто залишився без ППО та мосту

Раніше повідомлялося, що Міністр оборони Рєзніков зробив західним партнерам вигідну пропозицію

Також, психопат із ознаками нарцисизму та садизму: психіатр дав чіткий діагноз російському терористу путіну