Стало відомо про те, що секретар РНБО Олексій Данилов вкотре вирішив зацікавити українців. Пообіцяв розповісти правду про людей, які пропали після 24 лютого.

Про це чоловік розповів у своєму новому інтерв'ю Українському радіо .

Як ми знаємо, в українському уряді знали про плани Росії напасти на українські території. Незважаючи на те, що народу вирішили правду не говорити, підготовка розпочалася заздалегідь. Наприклад, українська контррозвідка блискуче підготувалася до війни Росії проти України, і це вражає.

Олексій Данилов, фото: скріншот з відео
Олексій Данилов, фото: скріншот з відео

Олексій Данилов зазначив, що незабаром українці можуть почути "гучні новини" про людей, які після 24 лютого несподівано зникли з екранів телебачення та соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я можу сказати велику подяку нашій контррозвідці, яка відпрацювала блискуче з підготовки цього особливого періоду, який розпочався з лютого. Ввели багато людей, які мають активізуватися після 24 лютого. Я вже не говорю про затримання кума Путіна Віктора Медведчука нашою контррозвідкою Служби безпеки України у на чолі з її керівником, який безпосередньо займається цими питаннями", - розповів секретар РНБО.

Фото: Олексій Данилов, скриншот youtube
Фото: Олексій Данилов, скриншот youtube

Станом на сьогодні українська влада не може про все розповідати народу, тому що росіяни в такому разі також матиме доступ до цієї інформації. Однак він запевнив, що приводів для занепокоєння немає, і українська розвідка виконує свою роботу якнайбільше.

"Я можу сказати, що один з індикаторів взагалі на цій війні — це соціальні мережі. І дуже цікаво моніторити, починаючи після 24 лютого, хто і як поводився, як перетирали записи, які були до того, як була мовчазна ситуація 5, 7 , 10 або 14 днів першого періоду війни, а потім вони схаменулися", - сказав секретар РНБО.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

До речі, ці люди досі не повернулися в ефіри, навіть практично через півроку протистояння.

Нагадаємо, що психопат із ознаками нарцисизму та садизму: психіатр дав чіткий діагноз російському терористу путіну

Раніше повідомлялося, що несіть "Оскар": росіяни зняли сльозливий сюжет за всіма канонами пропаганди, "жорстока Америка" та фашисти

Також, росіяни у спробах повернутися додому з України вистрибують із вантажівок на ходу - лайфхаки, на які вони заслужили