Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович поділився деякими подробицями удару ЗСУ Антоновським мостом у Херсоні.

Про це він розповів у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним.

Справа в тому, що при ударі українських військових мостом у місті Херсон, яке зараз тимчасово контролюють російські окупанти, було знищено систему протиповітряної оборони загарбників. Також, їх зміцнення поряд із мостом було ліквідовано.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

"Біля мосту знищили позицію ППО, а також укріплення, де сиділи "дядьки", які той міст охороняють. По самому мосту теж доклалися, бо чим чорт не жартує", - сказав радник голови ОПУ.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

При цьому Олексій Арестович зазначив, що не варто чекати на те, що Антонівський міст розвалиться з дня на день. Проте відразу ж після цієї розмови українські захисники завдали ще одного удару по мосту посеред ночі. Це не може не тішити, оскільки при контрнаступі окупанти будуть загнані в глухий кут.

Він не знищений, але удари були точними, що його сильно пошкодило. У окупантів вже істерика із цього приводу, тому вони вирішили закрити його для руху.

За словами російського журналіста, ЗСУ цілилися мостом 12 ракетами. 10 ракет нібито збили окупанти, мети досягли "всього дві". Однак нових вирв він нарахував шість.

Чекаємо, коли Херсон знову повернеться до рідної гавані, що зміцнить наші позиції на полі бою.

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, як пропагандисти намагаються поширювати "зраду" серед українців - великі перемоги ЗСУ вибивають із колії

Раніше повідомлялося, що зляканий "вагнерівець" вивалив правду про війну, але йому швидко заткнули рота

Також Чорноморського флоту більше не буде: у Міноборони розповіли, коли знищать окупантські кораблі