Російська федерація живе одною інформаційною бульбашкою, у яку змусили повірити всіх, а хто не хортів того просто "прибрали". Життя в столиці ерефії не порівняти з тим, якби від'їхати від столиці на якихось 100-200 км.

Тому й на війну в Україну та інші висилають рашистів з околиць, не барське це діло за зброю братися. У москві та петербурзі люди живуть у одній інформаційній бульбашці, у віддалених від столиці регіонах - у іншій.

Скрин з відео
Скрин з відео

Так сюжет кісельова про "ладу на гробові гроші" не показали в столиці московії – лише у регіонах.

На одному фото — програма триває 2:50.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрин з відео
Скрин з відео

У московській версії - 2:43

Скрин з відео
Скрин з відео

Пропагандисти чітко ділять росіян на сорти. Для путіна є провінційні холопи, яких можна гнати як гарматне м'ясо на війну. І є столичні мешканці, яких краще не дратувати. Провінційним холопам співають, що за вбитого сина можна отримати машину або закрити іпотеку. А москвичам такого не показують, спеціально вирізаючи саме цей репортаж із цілої програми. НЕ здивує, як виявиться, що весь сюжет - суцільна брехня. Прямої мови "згорьованих батьків" у ній не було. А може виявитися й так, що і автомобіль той куплений не за "гробові" гроші.

Нагадаємо, ми писали, що українець на прізвисько "Сом" знищив з улюбленого гранатомета БМП росіян.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Арестович знову ризикнув спрогнозувати майбутнє всього світу і назвав терміни загибелі путіна.

Також "Знай.ua" інформував, що путіна критикують навіть у німецькому уряді: міністр закликав не вести переговори з терористами щодо зерна.