Декілька тижнів тому на держтелебаченні в ерефії рекламували найманські структури, а вже сьогодні показують, які ще преференції можна отримати від загибелі свого родича в Україні.

На телебаченні у рф, показали родину. яка нарешті змогла придбати автомобіль, білу "Ладу", після загибелі сина на війні проти України. Його батько отримав компенсацію за сина і купив машину, яку собі хотів його син. Тепер батько на гарній новій машині їздить на могилу до сина.

Загиблий ворог. Фото: скриншот відео
Загиблий ворог. Фото: скриншот відео

"Гробові" - так називають компенсацію місцеві зомбаки. Батько щасливий поїхав свій перший рейс на "гробовому авто" на могилу сину, так би мовити, подякувати за автівку. Вигода, так би мовити, на лице. Відео знімають нібито у Саратівській області.

"Гробове" авто. Фото: скриншот відео
"Гробове" авто. Фото: скриншот відео

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Батько розповідає, що авто купили саме таке, як хотів колись син. Тому це білосніжна Лада.

"Гробове" авто на цвинтарі. Фото: скриншот відео
"Гробове" авто на цвинтарі. Фото: скриншот відео

У репортажі показують родину та те, як батько їде на цвинтар, видно, що хлопець на фото зовсім молодий, а батьки досить поважного віку. Звісно, на ерефійському телебачені справжніх емоцій батьків не показують, але виглядає все досить цинічно.

Про що насправді говорили журналісти з родиною загиблого, і чи справді це авто куплене на "гробові" можна лише здогадуватися, адже ні слова з вуст загиблих у репортажі не чути. Тому це більше схоже на черговий реклмний ролик.

Нагадаємо, ми писали, що у жінок у ЗСУ з'явиться більше можливостей на фронті, у Міноборони ухвалили історичне рішення.

Як повідомляв "Знай.ua" екскомандувач НАТО Джеймс Ставрідіс передбачив закінчення війни в Україні за корейським сценарієм.

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти з Бурятії почали писати рапорти на звільнення, але замість дому вирушили до СІЗО.