Арта 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу відпрацьовую по свіжовикопаних позиціях ворога.

Війна триває, а західні партнери допомагають українцям зброєю. Відколи з'явилися артсистеми потужного дальнього вогню, ворог відчуває всю міць української волі до перемоги. На сторінці у Facebook механізованої бригади з'явилося відео зі знищення розрахунків ворога протитанкового ракетного комплексу — ПТУР, кулемету ДШК та особовий склад окупантів.

Робота арти по позиціям ворога. Фото: скриншот Facebook
Робота арти по позиціям ворога. Фото: скриншот Facebook

На початку відео українські захисники знищують боєкомплект та транспорт ворога. Після чого на відео зафіксовано відпрацювання по свіжовикопаних позиціях піхоти ворога, та позиції з кулемета ДШК.

Робота арти по позиціям ворога. Фото: скриншот Facebook
Робота арти по позиціям ворога. Фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також артилеристи показали, як майстерно знищили позиції протитанкової керованої ракетної установки ПТУР.

Українські захисники, які захищають свою рідну землю, без вагань нищать ворога, та техніку, а після обстрілів з людськими жертвами серед цивільного населення, впевненості, що ворога слід якомога швидше прогнати з української землі, та впевненості в перемозі стає дедалі більше.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти насильно депортують українців, повторюючи долю сталіна з кримськими татарами.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ знищили гордість путіна, через яку навіть у НАТО "облизувалися" від заздрощів.

Також "Знай.ua" інформував, що російський окупант, який потрапив у полон, зізнався заради чого приїхав вбивати мирних українців.