Російський окупант, який потрапив у полон до ЗСУ, зізнався, заради чого приїхав вбивати мирних українців і здивував цинізмом. Відео розмови з окупантом опублікував у своєму Telegram-каналі військовий блогер Анатолій Штірліц.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення окупанти показали справжній вигляд "другої армії" світу. Загарбники довели, що не мають поняття про честь та не схильні до елементарного співчуття. Вбивства мирного населення російська армія практикує з особливим цинізмом.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Так, воїнам ЗСУ вдалося захопити в полон чергового окупанта та поцікавитися у нього, що ж керувало ним, коли він їхав на війну вбивати ні в чому не винних людей. На відміну від багатьох інших своїх попередників, він, мабуть, вирішив рубати "правду-матку" і не вигадувати відмовки.

Полонений окупант. Фото: скрін telegram
Полонений окупант. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ветеранка в мене є, мені тільки гроші потрібні", - зізнався окупант, відповідаючи на запитання українських захисників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські пропагандисти, що осатаніли, заявили, що їм мало Вінниці: "Якщо не будемо бомбити пологові будинки і школи, ми не виграємо".

Також наш портал інформував, подружжя проміняло будинок на окопи і разом із чотирилапим другом вирушило на фронт: трофеять російські танки та "кошмарять" окупантів.

Крім того, наш портал інформував, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.