У селищі Шевченкове на Харківщині невідомі побили самоназваного голову Андрія Стрижка, ввечері колаборант вертався додому та був добряче побитий.

Є підозри, що зробили це самі "господарі" зрадника, який виконує роль голови. Про це повідомляє Суспільне.

Андрій Стрижко. Фото: скриншот Суспільне
Андрій Стрижко. Фото: скриншот Суспільне

В повідомлені йдеться, що колаборант, який здійснював наругу над символами України, йшов додому, та на нього накинули мішок на голову. Після побиття, у важкому стані колаборанта відправили у лікарню.

Деякі кажуть, що вже нещодавно його бачили в церкві, а медики кажуть, що його забрали за межі району. До Куп'янської лікарні не повезли. Хто побив — не знають. Є версія, що самі росіяни для пропагандистського ролика розповідають у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

У червні Андрій Стрижко з поплічником зірвав герб України, та потоптав його ногами. ВІн давно висловлював проросійські погляди, і вважав приход рф благом.

18 червня прокуратура Харківщини повідомила Стрижку про підозру за ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України (публічна наруга над державними символами України) йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що на окупованій Харківщині партизани поступово перетворюють загарбників на "хороших руських".

Як повідомляв "Знай.ua" українець втік з окупації й розповів, що там творять російські військові.


Також "Знай.ua" інформував були танчики і не стало танчиків, і окупантів теж стало трохи менше — чітка робота ЗСУ на Харківщині