Російські окупанти поводяться в Україні не як солдати, а як справжні нелюди. Вони грабують будинки українців, виносять все з магазинів, вбивають мирних жителів і дітей. Один з очевидців злочинів ЗС рф в Україні розповів про пережите. Ролик опублікували в facebook на сторінці МВС України.

У МВС поділилися роликом, в якому українець розповів про те, що творять російські окупанти в населених пунктах і як ставляться до мирного населення.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Окупанти одягали Жіночі сукні, виганяли людей з будинків, грабували місцеві магазини, обстрілювали машини-житель Броварщини відверто розповідає про безчинства агресорів у Шевченковому", - йдеться у підписі до ролика.

Чоловік розповів, що російські загарбники ходили по домівках і виганяли людей, займаючи їх житло. Також відловлювали тих, хто ходив на вулиці і відверто знущалися. Мародерство у "другій" армії світу також процвітає.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Заходили, виганяли людей, займали їх житло і ходили грабували магазини. По селу ходила група людей вони їх зловили, роздягли, забрали речі і відпустили голими. Забирали в магазинах речі, продукти", - розповів очевидець.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський виступив перед народом Японії - зробили неймовірне для України: "Стали першими".

Також ми писали, російські пропагандисти приписали собі перемогу ЗСУ і зганьбилися: "Хоч би свастику затерли".

Нагадаємо, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії".