Бійці полку "Азов" показали, як майстерно спрацювали, та знищили ворожу техніку на Харківщині, майже 40 окупантів після блукань повернуться додому в рідні "пакети".

Відео оприлюднили в телеграм-каналі Азов-Харків. Знищена техніка та окупанти дислокувалися у захопленому будинку українських селян у селі Варварівка, що поблизу кордону з росією, у Вовчанському районі. ЗСУ поступово знищують ворога на всій лінії фронту.

Знищення рашистської техніки. Фото: скриншот Telegram
Знищення рашистської техніки. Фото: скриншот Telegram

Мінус три легкові автомобілі, 7 одиниць БМП-2, два танки Т-72Б3 та 37 орка — результат успішної операції ССО АЗІВ Харків у селищі Варварівка Харківської області. йдеться у повідомленні бійців Азову.

Знищення рашистської техніки. Фото: скриншот Telegram
Знищення рашистської техніки. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На відео фрагмент знищення однієї з одиниць ворожої техніки російських окупантів є високоточним потраплянням української артилерії.

Відео фіксує, як окупанти дислокуються в будинку на околиці села. Техніка ретельно захована від "очей" українських розвіддронів. Проте поведінка рашистів підказує, що десь таки ховаються танчики. І дійсно при наведенні різкості, стає зрозуміло, де саме знаходиться техніка.

Нагадаємо, ми писали, що підозрілий білоруський прикордонник пробрався в Україну, щоб воювати проти росії, його перевіряють спецслужби.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти шоковані майстерністю ЗСУ і бояться йти в наступ.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти провалили головне завдання, поставлене путіним: у ГУР розсекретили подальші плани Кремля.