Подружжя відмовилося від комфортного життя і проміняло будинок на окопи, вирушивши на передову. На війні вони знаходяться з перших днів вторгнення, а підтримує їх вірний чотирилапий друг - пес Мулат. Неймовірну історію пари розповідає "93-та ОМБр Холодний Яр" у facebook.

Українці Віка та Артем з 2015 року захищали країну від окупантів, але 2019 року вирішили залишити армію та вести спокійне громадянське життя.

Воїни ЗСУ Віка та Артем. Фото: facebook.com/93OMBr
Воїни ЗСУ Віка та Артем. Фото: facebook.com/93OMBr

"Віка та Артем служать разом ще з 2015 року: вона парамедик, він – танкіст. Мулат разом із ними всі ці роки: ходив на бойові завдання у 2015 році, а отже не злякався небезпеки і зараз. Неймовірний пес! Подружжя демобілізувалося у 2019 році, Віка почала захоплюватися фотографією. Каже, була впевнена, що з армією покінчено", - йдеться у повідомленні.

Втім, довго насолодитися мирним життям подружжю не вдалося через повномасштабне вторгнення Росії. З 24 лютого вони обоє повернулися до ЗСУ і разом із чотирилапим другом псом Мулатом захищають країну. На фото пара із псом сидить на трофейному російському танку.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Воїни ЗСУ Віка та Артем. Фото: facebook.com/93OMBr
Воїни ЗСУ Віка та Артем. Фото: facebook.com/93OMBr

"24 лютого вони вступили до лав ЗСУ знову. Артем не хотів, щоб Віка йшла з ним на війну, але вона нагадала йому, що вони в далекому 2015 році далеко не в бібліотеці познайомилися. Вона ніколи не залишилася б удома. Поки вони на передовій. Кожен зайнятий своєю справою", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".