У Вінниці від ракетного удару російських окупантів загинула 3-річна дівчинка - Ліза із синдромом Дауна, яка разом із мамою йшла до логопеда перед атакою. Про це стало відомо з останнього сторіс, яке записала мама дівчинки 33-річна дизайнерка та блогерка Ірина Дмитрієва.

Внаслідок ракетного удару по Вінниці 3-річна Ліза загинула, а її мама Ірина Дмитрієва перебуває у реанімації та продовжується боротися за життя. У якому стані жінка – невідомо.

Ірина Дмитрієва з дочкою. Фото: instagram
Ірина Дмитрієва з дочкою. Фото: instagram

Зазначається, що Ірина деякий час жила у Києві, але у лютому повернулася до Вінниці, де мешкає її мама. Жінка перебуває у розлученні, але чоловік періодично спілкувався з дочкою. Ірина Дмитрієва приділяла багато часу акаунту в Instagram і ділилася досвідом у вихованні дитини із синдромом Дауна. Вона давала поради іншим мамам і показала, як проводить час із дочкою.

Пост Ірини Дмитрієвої. Фото: скрін instagram
Пост Ірини Дмитрієвої. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У злощасний ранок 14 липня Ірина записала сторіс, як Лізу веде до логопеда незадовго до удару кількох російських ракет по центру Вінниці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".