Рашисти встигли відчути на собі силу західної зброї в руках українських воїнів. Їхня техніка горить, а потрапити у відповідь загарбникам дуже складно.

СБУ оприлюднило нову перехоплена телефонну розмову окупанта з дружиною Він розповідає, що техніка їхн підбита, та й чітко так стріляти вони не можуть.

Окупанти. Фото: скриншот YouTube
Окупанти. Фото: скриншот YouTube

Окупант бідкається, що не може вирахувати позиції українців.

Вони сидять, каву п'ють, кнопочки натискають і тебе просто закидають снарядами. А ти кидаєшся, не знаєш, куди стріляти, в кого стріляти, нікого немає. А наші навіть потрапити не можуть у них, вирахувати не можуть. Вагонів 20 снарядів вистріляли в нікуди. розповідає рашист

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Він розповідає, що кожен день просто помирають люди, ні за що, думає окупант, який прийшов загарбати українську землю, у їхніх мізках ніколи не відбудеться просвітлення. Це видно з розмови далі, жінка його підтримує в розмові.

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

Вона починає давати йому пораду, як їм треба і куди стріляти. Але істеричний росіянин виправляє її уявлення про сучасну війну:

Та x*лі… вони починають бити тебе за 3-4 кілометри. Куди ти танком стрільнеш? виправдовується окупант

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Данилов підтвердив чутки про боягузливість Кремля.

Як повідомляв "Знай.ua" рашисти, у яких "немає втрат", щасливі що живі, на поранення та контузії незважають.

Також "Знай.ua" інформував, що були танчики і не стало танчиків, і окупантів теж стало трохи менше, у Азові показали майстерну роботу воїнів ЗСУ.