Військовий Росії розповів подрузі про втрати в підрозділі та контузії, щасливий що залишився живим, серед потоку лайки можна зрозуміти, що з сотні окупантів залишилося тільки декілька, всі інші полягли.

Чергове прослуховування від розвідки, оприлюднене на YouTube. Окупант розповідає про контузію та те, що сподівається потрапити додому. ВІн розповідає про великі втрати через які в рф продовжується прихована мобілізація.

російські загарбники. Фото: скриншот Youtube
російські загарбники. Фото: скриншот Youtube

Жінка запитує, чи він не поранений. ГНа що окупант кричить, що вишок майже нема, зв'язок поганий, а у нього відмовило ліве вухо.

Контузило, зараз скоро повертаюсь до Росії. Я поки не знаю, я скажу тобі що по чому, просто ну п*зда повна. Ліве вухо відмовило там, ну дупа повна. Нас коротше з роти 10 людей лишилося. прокричав окупант.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Він також розповів, що у окупантів було 107 орків, з яких залишилося 10. Чотирьох із них відвезли, а шестеро залишили.

Нас залишилося шість з першого взводу залишився я. Було у першому взводі 22 людини, залишився я один. контужений окупант

Нагадаємо, ми писали, що росіяни збісилися через українські торти із зображенням ліквідованих окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти провалили головне завдання, поставлене путіним, тепер в ГУР дізналися про нові "ідеї".

Також "Знай.ua" інформував, що на росії кара Господня — сарана атакувала поля, поїдаючи всі посіви на своєму шляху.