Воїн ЗСУ розповів про знахідку захисників, яку вони знайшли на півдорозі після так званого наступу рашистів. Росіяни активно пішли у наступ, але тут трапилось непередбачуване, і тим, хто встиг прийшлося накивати п'ятами.

Воїн ЗСУ Захар Маковський, який після поранення знову відправився робити з окупантів "хороших руских" показав відмінну роботу українських військових. Він показав техніку — новеньку бойову машину піхоти, з відзнакою на борті "V". Та заявив, що вона дісталася ЗСУ практично без бою, окупанти, хто зміг втік.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

А відбулося наступне. Російські вояки вирішили йти в атаку, та забули важливу деталь, що у двигун такого транспорту слід наливати мастило. Яке ж було здивування у рашистів, коли машина просто зупинилася посеред поля.

Будь ласка, дивіться що у нас з'явилося новеньке. Бачите оцей символ? (показує на V) Новенька, готова до роботи, ну майже. Моск*лі забули залити мастила у двигун, відповідно вона різко зупинилася під час наступу. Ну, наші хлопці вже все полагодили, москалів прогнали, хто встиг втекти. А ця техніка буде готова лупити попередніх власників. - розповів Захар.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що командир десантників про надзусилля та геройські вчинки українців у боях.

Як повідомляв "Знай.ua" були танчики і не стало танчиків, і окупантів теж стало трохи менше.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти шоковані майстерністю ЗСУ і бояться йти в наступ.