Перед російськими пропагандистами знову складне завдання. Вони почали міркувати на тему того, чому за останні тижні було ліквідовано понад 50 складів із боєприпасами.

Відбулася така "цікава" розмова в програмі головного російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Коментували вони недавні вибухи на складі боєприпасів, який нещодавно обладнали російські окупанти у Новій Каховці. Саме туди незадовго до цього вони звезли величезну кількість зброї та техніки, яку тепер знищено.

Пропагандист Соловйов. Фото: скриншот Youtube
Пропагандист Соловйов. Фото: скриншот Youtube

За словами російських пропагандистів, все це було космічне наведення, не менше. Вони бояться розповісти своєму народу про те, що скоро їм прийде кінець, тому намагаються всіма способами пом'якшити цю поразку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дратує інше. Дратує, що навіть ось над Новою Каховкою за пару днів до цього пройшов супутник американський. Він не висів, його заклинило під час удару ракетного" - розповідають пропагандисти, що працюють на свого диктатора путіна. Готові вигадувати будь-які казки, навіть найбезглуздіші, аби платили гроші.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

Один із найпотужніших ударів був завданий увечері 11 липня по Новій Каховці у Херсонській області. Представник підконтрольної Росії місцевої адміністрації заявив про сім загиблих і великі руйнування. Фахівці зазначають, що точні удари ЗСУ проводяться за допомогою нещодавно поставлених США ракетних систем залпового вогню HIMARS.

HIMARS. Фото: скриншот Youtube
HIMARS. Фото: скриншот Youtube

Чекаємо, коли вони почнуть тікати з тимчасово окупованих територій, зроблять так званий жест доброї волі.

Нагадаємо, що Маріуполь продовжує страждати від звірств російських окупантів .

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович поділився реалістичним прогнозом про терміни закінчення війни

Також британський військовий експерт назвав місце, де пройде вирішальна битва за Україну: далеко не Донбас