У росії сарана атакувала поля, поїдаючи всі посіви на своєму шляху. Навала комах спостерігається у Краснодарському краї. Про це повідомляють РосЗМІ.

У Росії від навали сарани страждають городи та поля з кукурудзою та пшеницею. Відомо, що вже принаймні 1,5 тисячі гектарів посівів було з'їдено комахами. Місцеві жителі скаржаться, що через комах вони залишилися без кукурудзи, пшениці, картоплі, моркви та буряків.

Нашестя сарани. Фото: скрін youtube
Нашестя сарани. Фото: скрін youtube

Водночас очевидці діляться, що сарана переміщається полями росії величезними зграями. Комахи збираються в "хмари" від яких стає темно.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

У мережі із цього приводу вже почали з'являтися коментарі. Дехто вважає, що таке лихо обрушилося на росію не випадково і називають це небесною карою за численні злочини, що відбуваються в Україні, зокрема за вкрадене зерно. Російські окупанти із підконтрольних їм населених пунктів України вивезли сотні тонн зерна та сільськогосподарської техніки.

Алекс Голубоцький про нашестя сарани в Росії. Фото: скрін telegram
Алекс Голубоцький про нашестя сарани в Росії. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".