Українцям, навіть у такій складні ситуації як зараз, вдається не втрачати почуття гумору і це дуже злить росіян, які тільки й мріють, як відхопити ще шматочок нашої землі.

Днями в Мережі з'явилися фотографії дуже цікавих тортів для продажу з зображеннями ліквідованих російських окупантів. Однак ці вишукані кулінарні творіння чомусь не сподобалися росіянам.

Окупанти так розізлилися, що назвали українців дітьми самого диявола. І це всього лише через солодощі. Водночас про звірства своєї армії на українській землі вони воліють відмовчуватися, заперечувати або радіти смертям безневинних людей. І аж ніяк не засуджувати.

Торти з зображеннями ліквідованих окупантів, скріншот з Телеграму
Торти з зображеннями ліквідованих окупантів, скріншот з Телеграму

"Хохли розпочали випуск тортів із нашими загиблими. Ви діти диявола. Ми знищимо вас", - коментують кулінарні витвори прихильники "руского міра".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Водночас ЗСУ продовжує робити свою роботу, і робить її дуже добре! Адже станом на 13 липня 2022 року згідно з даними Генштабу в Україні вже ліквідовано майже 38 тисяч російських окупантів.

"Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 13.07 орієнтовно склали: особового складу - близько 37570 (+100) осіб ліквідовано. Найбільших втрат противник зазнав на Миколаївському напрямку. Дані уточнюються. Бий окупанта! Разом переможемо! Наша сила - в правді!", - йдеться у повідомленні. Генштаб ЗСУ

Нагадаємо, парамедик Тайра розкрила невідоме про російський полон: "Сказали, що вона вже мертвець і краще накласти на себе руки"

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Також "Знай.ua" писав, росіянин вкрав в Україні пральну машинку, але забув, що у його будинку немає водопостачання: ці кадри доводять до сміху